2012 m. spalio 31 d., trečiadienis

Pagalba nėštukei - miegojimo pagalvė besilaukiančiai -DoDo.LT pataria

Kiekviena moteris nešiojanti ar nešiojusi kūdiki „po širdimi“ žino, kokį diskomfortą jaučia nėštukė jau nuo pirmųjų nėštumo savaičių. Nėštumo metu visos moters organizmo funkcijos veikia didesne apkrova. Dažnu atveju ima kamuoti stuburo skausmai. Antroje nėštumo pusėje, kai itin padidėja krūvis nugaros raumenims, pėdoms, atsiranda juosmens srities ir kojų skausmai. Dėl šių priežasčių praktiškai visoms būsimoms mamoms žinomas diskomforto jausmas miego metu.

Gydytojų nuomone miegojimas ant nugaros nėštumo metu gali neigiamai paveikti būsimos mamos sveikatą, kadangi tokia padėtis lemia svarbių organizmo procesų sutrikdymą. Tam, kad besilaukiančioji jaustusi komfortiškai, kad galėtų patogiai išsimiegoti savo mėgstamoje pozoje buvo sukurta speciali pagalvė nėščiajai DoDo.LT .
Šiuolaikinei moteriai tai yra nepakeičiama pagalba miego metu. Pagalvė švelniai bet patikimai palaiko nugarą ir pilvą. Tokios pagalvės dėka būsima mamytė gali patogiai atsigulti ant šono ir nekamuodama nugaros bei juosmens skausmų gerai išsimiegoti. Pagalvė palaikys pilvuką, atpalaiduos nugaros bei kojų raumenis. Pabudusi nėštukė jausis žvali ir išsimiegojusi.

DoDo.LT pataria: nėštukei geriau miegoti ant šono.

Ši pagalvė pagelbės ir vėliau, gimus mažyliui. Apjuostus aplink save, pagalvė gali būti naudojama kaip atrama maitinant kūdikį.  Pagalvės dėka maitinimo procesas bus maksimaliai patogus ir mamytei, ir kūdikiui. Be to, tai puiki pagalba maitinant dvinukus. Augant mažyliui, pagalvę galima naudoti kaip jaukų „lizdą“, minkštą apsaugėlę – sulenkite pagalvę, jei yra raišteliai suriškite abu pagalvės kraštus ir pasodinkite kūdikį į vidų. Pagalvė palaikys mažylį vietoje, palengvins pirmus bandymus sėdėti. Be to jam bus šilta, jauku ir saugu.

DoDo.LT rekomenduoja - "DoDo.LT grikių" ir "DoDo.LT dirbtinio pluošto" ir "DoDo.LT EPS mikrogranulių" pagalvės nėštukėms

Patogiausiomis laikomos ilgesnės pagalvės (nuo 1.5 iki 2 metrų ilgio), nes tokio dydžio pagalvę galima ištiesti nuo galvos iki kojų, galima apsijuosti sėdint, maitinant kūdikį – vieną galą naudoti kaip atramą, o ant kito atsiremti pačiai, užfiksavus jį už nugaros. Didelė pagalvė žymiai palengvins Jūsų ir Jūsų mažylio kasdienybę.

Būsimai mamytei apsisprendusiai įsigyti pagalvę belieka išsirinkti tik jos rūšį. DoDo.LT parduotuvėje rasite plačiausia Lietuvoje maitinimo miegojimo pagalvių pasirinkimą : pagalvės nėštukėms su EPS granulėmis (itin lengvos), pagalvės nėščiosioms su dirbtinio pluošto užpildu (taip pat labai lengvos ir itin minkštos), miegojimo ir maitinimo pagalvės su grikių užpildu (vertinantiems natūralumą). Pačiai nėštukei pagalvę patogiau išsirinkti internetu ir užsakyti su pristatymu į namus. Tokiu budu nereikės nei kažkur važiuoti, nei neštis papildomus svorius (o kai kurios pagalvės, pavyzdžiui, su natūralių grikių lukštų užpildų gali sverti virš 5kg). Pagalvę per kurjerius bus pristatyta Jums tiesiai į namus. Vilniečiams yra galimybė atvažiuoti ir atsiimti pagalvę tą pačią dieną DoDo.LT Vilniaus biure, esančiame "Ogmios mieste".

Užsisakykite pagalvę internetu e-parduotuvėje DoDo.LT ir kurjeris pristatys Jums per 1 dieną!

Linkime Jums sulaukti stipraus ir sveiko mažylio!

[Dėmesio: straipsnio medžiagos kopijavimas ar publikavimas be autoriaus sutikimo yra draudžiamas! © Visos teises yra saugomos. All rights reserved!]

Komentarų nėra:

Rašyti komentarą